Vagle industriHUB

Beliggenhet

Etablerer du din virksomhet her
– er du midt i det

Med Vagle Industri Hub befester vi regionens nye knytepunkt for logistikk, lager og vareflyt inn og ut. Med sin strategiske beliggenhet tett på veinettet og med Godsterminalen som næmester nabo, er det bare en mulighet: Raskt ferdsel ut i regionen, ut i fylket, ut i landet og ut i Europa.

Første fase gir muligheter
I Vagle Industri Hub Sør vil du få gode, sterke og vel etablerte naboer som Rema 1000 sitt enorme varelager og Posten og Bring. Hittil er 13,5 mål av den 50 mål store tomta solgt ut.

 > Les saken Aftenbladet.no (krever abo): Nye E39 snarvei går forbi Vagle IndustriHub

Neste fase gir enda flere muligheter
Vagle Industri Hub Nord er et tomteområde på 80 mål som også er under planlegging. Dette området ligger kun et par hundre meter fra Hub Sør. Det gir muligheter både for enda større etableringer enn det Hub Sør har mulighet for eller man kan vokse videre.

Erfarne utviklere
Det er Masiv og Auga Eiendom som sammen skal utvikle Vagle industri Hub som regionens nye strategiske knutepunkt for logistikk og samferdsel.

SE FILMEN OM VAGLE

våre NÆRMESTE naboer

REMA 1000

Størrelse: 26.000 kvm
Om bygg: Rema 1000 sitt hovedlager og distribunal ligger som nærmeste nabo og er utstyr har Norges smartes energisystem. Byggets innovative miljøonsept har allerede fått internasjonal oppmerksomhet fra Verdensbanken.

BRING & POSTEN

Størrelse: 16.000 kvm
Om bygg: Det nye logistikksenteret på Vagle er en del av Postens landsdekkende terminalnettverk for brev,  pakker, gods, termo, post, hjemlevering og internasjonal spedisjon.  Prosjektet består av gods & pakketerminal, postterminal og administrasjon.

Her finner du oss

58.811704, 5.716272

NABOLAGET VÅRT