Vagle industriHUB

Velg din hub

HVORDAN SKAL DIN HUB FUNGERE FOR DIN BEDRIFT IDAG OG DIN BEDRIFT I FREMTiDEN?

Behov forandrer seg og muligheter åpner seg - da er det greit å være lokalisert tet på verden med muligheter for å utvikle bedriften videre. Med Vagle Industrihub kan Masiv og Auga Eiendom tilby nærmere 130 mål fordelt på Industrihub Sør (Fase 1 – 50 mål) og Indiustrihub Nord (Fase 2 - 80 mål).

Aktiv hub

Logistikk

SATSINGSOMRÅDET VAGLE

Aktiv hub (Logistikk), Passiv hub (Lager) og Intelligent hub (kontor) er de tre ulike mulighetene din bedrift har hvis dere velger å etablere dere her.  Men det som er sikkert er at du blir ikke alene – for næringsområdet som ligger tett på Godsterminalern på Ganddal har allerede rukket å bli et cluster for logistikkintensive bedrifter som Rema 1000, Posten, Bring m.fl.

Passiv hub

Lager

ÈN TOMT – FLERE MULIGHETER

Hvor mange bygg skal bygges i fase 1 og hvor mange bygg skal inn i fase 2? Hvor mye plass skal være til lager, hvor mye forbeholdt logistikktjenester og hvor til kontor? Våre billedgalleri under for IndustriHub Sør-tomta viser muligheter fra 3 bygg og full utnyttelse til to bygg med god plass ute.

Intelligent hub

Kontor

AKTIV, PASSIV ELLER INTELLIGENT HUB?

Logistikk, lager eller kontor? Uavhengig av hvilke behov som er sterkest skal Industrhuben på Vagle  knytte tjenestene tettere sammen og gi kundene valuta for pengene.

For vi vet at undersøkelser som pris, nærhet til kunden og kort vei til E18, godsterminalen, flyplassen og båthavna er de viktigste kriteriene for valg av beliggenhet. Vagle Industrihub tilbyr alt dette.